![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Dlaczego ogłoszono żałobę narodową z powodu piątkowego wypadku w kopalni i dlaczego rodziny dostają tak wysokie odszkodowania (pomijam odszkodowanie z samej kopalni) od rządu i innych instytucji np:CARITAS ???
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ z swojej kieszeni będą musieli płacić za leczenie 400 tysięcy wiec jakby nie patrzeć 350tys. zł będą w plecy. Ktoś jeszcze chce prywatnej (PeOwskiej) służby zdrowia ?!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Tak ja chcę takiego systemu opieki zdrowotnej. A więc zdrowie i pogoda dla bogaczy?Ale o co Ci chodzi??? Skoro tak się dopominasz, to choć niechętnie, ale powiem wprost:1. Założyłeś temat z bykiem - pisze się NIE ROZUMIEM Gdy dorosniesz, nauczysz się pisać.2. Gdy dorośniesz zrozumiesz również, że śmierć jest nieodwracalna, a życie ludzkie nie ma ceny. Górnicy zginęli w niskoopłacanej pracy. Być może z winy czyjegoś zaniedbania lub ryzykanctwa dla pieniędzy. Przeważnie byli to mężczyźni w młodym wieku. Zostawili rodziny, często bez środków do życia. Czy tak trudno zrozumieć, że państwo im pomaga w tragicznej sytuacji? Myslę, że nie straciłeś nikogo z bliskich, bo jesteś zbyt młody. Czas szybko biegnie, więc wkrótce dorośniesz.I tylko to miałem na mysli.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |