![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 180 Dołączył: pon, 04 lut 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,095 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten post edytował kwintosz sob, 12 wrz 2009 - 22:47
Powód Edycji: poprawiony link do filmiku
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Kurna flak, dałem radę obejrzeć ten filmik do 3:01 ale błędy mnie tak rażą, że dalej nie oglądam.
Ja wiem, że "polonista" to jeden z najbardziej nielubianych typów na forach ale no bez przesady, mamy XXI wiek i teraz słowniki są już nietylko w edytorach tekstu ale nawet w przeglądarkach a nawet ostatnio zauważylem, że w Autocadzie nawet jest - czy to jakiś problem jest aby poprawić podkreślony na czerwono tekst? Kiedyś pisałem w 100% poprawnie a teraz przez lenistwo niektórych zdarza mi się pisać "przecierz" lub "poniewarz", ja się naprawdę nie czepiam jak ktoś się pomyli raz czy dwa ale jeśli błędy są w każdym możliwym do napisania błędnie wyrazie?... A żeby nie było, że tylko OT: wiele zależy chyba od sklepu, swego czasu słyszałem, że reklamacje w Campusie to tragedia tymczasem mnie się kiedyś rozkleił but trekkingowy tej firmy, nawet sam się bałem, że mi nie uznają, bo wyglądało to jak rozdarcie gwoździem a jednak bez problemu oddano mi kaskę (nie małą do tego) w ten sam dzień kiedy buty zaniosłem. A najlepsze, że później znowu słuszałem, że reklamacja w Campusie to tragedia także nie ma reguły i ja trochę tego typu filmików nie pochwalam, bo nie zawsze pojedynczy przypadek świadczy o całej sieci (tak jak mój nie oznacza, że w campusie reklamacja to bajka, może miałem szczęście po prostu), co innego jeśli się to zdarza nagminnie. Ten post edytował vacu pon, 14 wrz 2009 - 18:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:42 |