![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 27 sie 09 Nr użytkownika: 3,427 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam, jestem w 3 gim. i zastanawiam się nad wyborem Liceum.
Uczę się dobrze i chciałabym wybrać takie liceum, któe dobrze mnie przygotuje do matury. Chciałabym iść na profil z rozszerzoną historią i wosem. Proszę o wasze opinie o szkołach, co możecie mi doradzić lub odradzić, zalety i wady szkół. Z góry dzięuję za wszytskie wypowiedzi ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyżby kolega był źle nastawiony do dawnej "dwójki" ?? Kiedyś były statystyki z tego jak sie pisze matury i co ciekawe dwoja wyszla nie wiele lepiej jak sztygarka. Z tym ze w dwojce wiele osob nie dopuszczaja do matury "po psuja im statystyki" wiec pewnei jak by wszyscy pisali co chca to była by katastrofa - ponadto nie wiem kto ma tam uczyć histori i wosu? aldona? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:12 |