![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 27 sie 09 Nr użytkownika: 3,427 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam, jestem w 3 gim. i zastanawiam się nad wyborem Liceum.
Uczę się dobrze i chciałabym wybrać takie liceum, któe dobrze mnie przygotuje do matury. Chciałabym iść na profil z rozszerzoną historią i wosem. Proszę o wasze opinie o szkołach, co możecie mi doradzić lub odradzić, zalety i wady szkół. Z góry dzięuję za wszytskie wypowiedzi ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, jestem w 3 gim. i zastanawiam się nad wyborem Liceum. Uczę się dobrze i chciałabym wybrać takie liceum, któe dobrze mnie przygotuje do matury. Chciałabym iść na profil z rozszerzoną historią i wosem. Proszę o wasze opinie o szkołach, co możecie mi doradzić lub odradzić, zalety i wady szkół. Z góry dzięuję za wszytskie wypowiedzi ![]() Ja tam nie będę obiektywny, bo sam byłem na profilu o rozszerzonej Historii i WOSie w V LO czyli Zamoy'u. Musisz pamiętać, że żadna szkoła nie nauczy się za Ciebie a jedynie stworzy Ci warunki do nauki. Te w Zamoyu są super. Nauczyciele przyjaźnie nastawieni, koledzy mili i fajni. Jest luz w szkole, żadnych patologii. Do matury też Cię dobrze przygotują, a przede wszystkim zrobią z Ciebie dobrego człowieka. Są oddziały integracyjne, a obcowanie z osobami niepełnosprawnymi bardzo rozwija emocjonalnie i otwiera na drugiego człowieka. U mnie w klasie (tegoroczni maturzyści) wyniki były dobre i na 16 osób wszyscy zdali maturę. 13 osób kontynuować będzie naukę na studiach dziennych. Od Warszawy, przez Katowice po Opole. Od bezpieczeństwa narodowego, przez politologię, socjologię, psychologię, stosunki międzynarodowe po prawo. Jak masz jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Ten post edytował Kamil_ czw, 27 sie 2009 - 15:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:40 |