![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam:
chcialbym sie dowiedziec w tym temacie czy jestescie za tym aby stworzyc radio na terenie dabrowy gorniczej. kazde duze miasto posiada wlasne radjo w ktorym sa na bierzaco podawane sprawy dotyczace swojego miasta a dabrowa nie ma ??? mam nadzieje ze pomysl sie spodoba czekam na wszystkie opinie nawet te negatywne |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Radio moglo by być, na początek nadawać np. tylko jako streaming w necie a potem zdobyć koncesję....a co do mediow jeszcze to moze spytam o kamerkę.....czemu nie mamy takowej w DG?? wiem ze byla (jest??) na UM ale raczej to lipna lokalizacja......
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
moze spytam o kamerkę.....czemu nie mamy takowej w DG?? wiem ze byla (jest??) na UM ale raczej to lipna lokalizacja...... Jest jeszcze na zaporze na P IV, ale widok też średnio ciekawy ![]() Chociaż może się do sprawdzenia pogody przydać. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:49 |