![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwoliłem sobie zamiescic taki temat, gdyz coraz wiecej w naszym miescie takich punktów i mają coraz wiecej klientów.
Wasze uwagi i refleksje .... W sondzie zaznaczyc mozna więcej niz jedną odpowiedz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda
![]() Ten post edytował Bathurst pon, 27 lip 2009 - 15:20 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Szkoda ![]() Z tego co wiem (źródło dość pewne) przyczyn nałożyło się kilka w tym sprawy lokalowo-czynszowe i inne niekoniecznie do opisania na forum aczkolwiek nie związane zsanepidem, małym ruchem czy plajtą. Z tego co wiem to lokal nie będzie przenoszony. Słyszałem też (ale to już mniej pewne), że lokal ktoś już wynajął więc pewnie niedługo coś się tam pojawi (może też kebab?). Ten post edytował vacu nie, 02 sie 2009 - 14:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:08 |