![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W najbliższym czasie zacznie działać w naszym mieście nowa ciekawa firma, dostarczająca pizze i inne posiłki na telefon.
http://www.carpizza.pl gorąco polecam, jako reklama niech posłuży fakt, że jest to nowy projekt pierwszych właścicielu Klubu Puls, więc sami wiecie że jedzonko będzie naprawde dobre ![]() zapraszamy do współpracy klientów indywidualnych, jak i całe firmy - dostępna ciekawa oferta cateringowa. Ten post edytował prezes śro, 20 maj 2009 - 23:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
@Pantas Ty jako webmaster zrobisz ją oczywiście po korzystnej cenie? ![]() Nic takiego nie pisałem ![]() Nie mam czasu na robienie stron, ale strona carpizzy ewidentnie nie zachęca. Chyba, że ja mam jakiś spaczony gust, ale moim zdaniem to wygląda bez urazy dla nikogo jak kupa gówna, zrobiona w paincie. 10 minut roboty, lepszej jakości zdjęcia i jest strona estetyczna, zachęcająca. Branża gastronomiczna to powinna być estetyczna strona, a nie jakiś moloch ;P Dla mnie strona totalne dno. Pixeloza, strona ładuje się kupe czasu. Takie moje zdanie - konstruktywna krytyka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |