![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
Muzeum Miejskie „Sztygarka” zwraca się z prośbą do mieszkańców o wyrażenie opinii na temat strony internetowej Muzeum www.muzeum-dabrowa.pl
Prosimy o wszelkie uwagi dotyczące wyglądu strony, nawigacji, przejrzystości itp. Niestety strona działa wyłącznie pod przeglądarką IE, a chcielibyśmy dostosować ją do najbardziej popularnych przeglądarek (Firefox, Opera). Jeśli ktoś posiada dobre chęci, a HTML ma w małym palcu ![]() Najciekawszy projekt zostanie nagrodzony! Wszelkie inf. proszę nadsyłać na @ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
A czy muzeum starało się w ogóle o jakiekolwiek pieniążki na ten cel w UM? Powiem szczrze, że jestem zażenowany sytuacją w której Muzeum Miejskie miałoby prosić ludzi o pomoc w takiej sprawie bo miasto nie umie takich najprostszych spraw załatwić. Proszę mnie wyprowadzić z błędu jeśli wszystko jest w porządku ze strony UM. I mam jeszcze pytanie czy pisze Pani prywatnie, czy jako pracownik Muzeum Miejskiego? Jeśli tak, czy istnieje szansa na regularne Pani/Państwa pisanie w odpowiednim temacie dt. muzeum (nowości z wystaw, opisy itp.)? Poza tym, podejrzewam ze wielu forumowiczów (w tym ja) jest ciekawe czy sprawa sztolni ćwiczebnej i jej udostępnienia dla zwiedzających jest jeszcze na "tapecie"? Ewentualnie, co w tej kwestii się dzieje? hej! 1) staramy się o pomoc, a Urząd (konkretnie Wydział Strategii -> pomaga), osobiście nie uważam za uwłaczające prosić o pomoc mieszkańców, przecież my jesteśmy dla Was i Wasza opinia jest ważna, Wy także tworzycie nasz wizerunek, do Was są kierowane posty ![]() 2) piszę jako pracownik Muzeum, naturalnie będę pisała o bieżących sprawach dotyczących Muzeum 3) sprawa sztolni to sprawa bezpieczeństwa, jeśli BHP będzie zapewnione, to i Wy i my będziemy się cieszyć z tej perełki zagłębiowskiej. Prace trwają! Pozdrawiam! Ten post edytował bea1120 czw, 09 lip 2009 - 23:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:12 |