![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
Muzeum Miejskie „Sztygarka” zwraca się z prośbą do mieszkańców o wyrażenie opinii na temat strony internetowej Muzeum www.muzeum-dabrowa.pl
Prosimy o wszelkie uwagi dotyczące wyglądu strony, nawigacji, przejrzystości itp. Niestety strona działa wyłącznie pod przeglądarką IE, a chcielibyśmy dostosować ją do najbardziej popularnych przeglądarek (Firefox, Opera). Jeśli ktoś posiada dobre chęci, a HTML ma w małym palcu ![]() Najciekawszy projekt zostanie nagrodzony! Wszelkie inf. proszę nadsyłać na @ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Pomijając kwestie merytoryczne (choć bawi mnie kategoryczne ocenianie rzeczy, które są kwestią gustu typu kolorystyka), fakt, że grafiki się ładują (więc masz widać pokaszanione filtry antyspamowe) oraz błędy ortograficzne (trącące amatorką i raczej odpychające) - mam pytanie:jaką masz rozdzielczość ekranu, że musisz przewijać, żeby zobaczyć menu? 800x600? po pierwsze, tematem dyskusji nie są moje błędy ortograficzne ( tylko osoba która niema nic do powiedzenia, osobie krytyjującej coś, czepia się takowych błędów, a ja pisząc w necie mam takowe błędy ortograficzne głęboko w poważaniu )po drugie, rozdzielczość moja to 1024x764 więc jest tak jak piszę, że trzeba stronę główną przewijaćpo trzecie i na IE i na Operze, strona nie ładuje się cała, nie posiadam żadnych filtrów wszystko mam wyłączone.po czwarte, kwestia gustu to też kwestia oceny pracy, skoro strona ma się podobać, opiniujący powinni napisać o graficznej stronie projektu, bo strona ma zachęcać a nie odpychaćwięc, Ciebie niech nadal bawi co Cię bawi, a mnie nadal bawi tandetnie zrobiona strona muzeum.@bea1120: teraz mi przyszło do głowy - może warto napisać do firm robiących strony z okolicy, na pewno mają jakieś niewykorzystane szablony, może byliby w stanie coś nieodpłatnie udostępnić w zamian za np. reklamę na stronie? W końcu muzeum to nie jest jakaś wielce komercyjna sprawa a i nie potrzeba tu wielkiej technologii czy CMSu - wystarczy jakiś porządnie napisany prosty szablon. nieodpłatnie to sobie można spróbować łokieć polizać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:02 |