![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Wszelkie szczegóły tutaj:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8784832 Cena dla użytkowników forum Dąbrowy Górniczej 7500 zł do negocjacji! Prawdziwa okazja: 7500 zł do negocjacji ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Panowie chyba chcą nowe auto za takie pieniążki i z tego rocznika
![]() Ten samochód ma ponad 14 lat, a chcielibyście nóweczkę. Odpowiadając na Twoje pytania @Alpin: Auto jest bez airbaga, ten rocznik nie posiadał takiego wyposażenia, bynajmniej mój model nie ma i nie miał poduch. Autko sprowadzone z niemiec przez poprzedniego właściciela. Nie ma książki serwisowej. Autko było uderzone, nigdzie nie piszę, że bezwypadkowe, nie zamierzam nikomu wciskać kitów, że to bezwypadkowe, a na aucie nie ma szpachli. Jak ktoś wierzy że kupi za takie pieniążki autko nóweczkę w idealnym stanie, to chyba nie tędy droga. Oczywiście każdy własne chwali, ale Panowie widzę tutaj zgryźliwość, nikt z Was nie chce kupić tylko wytyka co widzi ![]() Na życzenie wysyłam więcej fotek, bo nie mam nic do ukrycia, to że auto było bite to widać, a ja mogę dokładnie pokazać gdzie, bo dla mnie to nie są sprawy do ukrycia, a to że maska jest krzywo czy kolor inny to chyba w jeździe nie przeszkadza prawda? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |