Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam Mazda 323F BA
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Pantas
Wszelkie szczegóły tutaj:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8784832

Cena dla użytkowników forum Dąbrowy Górniczej 7500 zł do negocjacji!

Prawdziwa okazja: 7500 zł do negocjacji wink.gif

Pantas
Nowa cena:

6300 zł

Tylko teraz, pilnie z powodu wyjazdu!

http://ujeb.pl/mazda-sprzedam-6300zl/
Kamil_
Licznik kręcony, auto po czołówce i jeszcze ten tuning biggrin.gif Powodzenia.
Pantas
Autko po delikatnym uderzeniu w przód, maska była pokrzywiona, posiadam zdjęcia sprzed pomalowania maski i zderzaka podkładem.

Z powodu dużego zainteresowania samochodem, proszę o kontakt przed wcześniejszymi oględzinami.

Kolega Kamil ma ukręcone, ale chyba coś innego wink.gif

Jak trzeba to mogę komuś podkręcić licznik do góry, jak ktoś nie może uwierzyć, że samochód może mieć tyle przejechane wink.gif

Autko było szykowane do malowania, ale przed wyjazdem już nie dam rady.
Kamil_
Chłopcze nie jestem żadnym Twoim kolegą smile2.gif A offensy w stylu, że mam coś ukręcone to dla kolegów zostaw. Bo kto, co ma ukręcone to wnikać nie będę...KMWTW...

A licznik był kręcony ze 2 razy i to zanim Ty go kupiłeś gdzieś w Niemczech smile2.gif
Pantas
Nie kupiłem auta nigdzie w Niemczech, ale jesteś zbyt głupi żeby takie sprawy zrozumieć wink.gif

Zresztą jak nie jesteś zainteresowany to po co się tutaj wpierniczasz? Zazdrościsz?
Kamil_
I po co się napinasz?

Mnie tylko ciekawi jak po lekkim uderzeniu w przód trzeba było klepać całą maskę, zderzak i jeszcze i tak belka jest wygięta biggrin.gif
Pantas
Belka jest wgięta lekko to fakt, co widać na foto. Maska miała lekkie wgniecenie.

Zderzak nie miał żadnych uszkodzeń, prócz tego że jak to z przodu, to na plastiku gdzieniegdzie był gorszy stan lakieru, a poza tym chciałem przenieść rejestrację i zrobić gładki zderzak, stąd wygląda to w ten sposób wink.gif
Alpin
1. Czy po lekkim uderzeniu w przód jest airbag w kierownicy czy zaślepka?

2. Z którego kraju została sprowadzona?

3. Czy jest książka serwisowa (wyprodukowana w 1994 r.) potwierdzająca ten tak niski przebieg autka?

PS. Zdjęcia z otwartymi drzwiami sugerują, że sprzedający może chcieć ukryć złe spasowanie drzwi z resztą nadwozia, co może świadczyć nie tylko o naprawie maski i przedniego zderzaka...
Pantas
Panowie chyba chcą nowe auto za takie pieniążki i z tego rocznika wink.gif

Ten samochód ma ponad 14 lat, a chcielibyście nóweczkę.

Odpowiadając na Twoje pytania @Alpin:

Auto jest bez airbaga, ten rocznik nie posiadał takiego wyposażenia, bynajmniej mój model nie ma i nie miał poduch.

Autko sprowadzone z niemiec przez poprzedniego właściciela.

Nie ma książki serwisowej.

Autko było uderzone, nigdzie nie piszę, że bezwypadkowe, nie zamierzam nikomu wciskać kitów, że to bezwypadkowe, a na aucie nie ma szpachli.

Jak ktoś wierzy że kupi za takie pieniążki autko nóweczkę w idealnym stanie, to chyba nie tędy droga.

Oczywiście każdy własne chwali, ale Panowie widzę tutaj zgryźliwość, nikt z Was nie chce kupić tylko wytyka co widzi wink.gif

Na życzenie wysyłam więcej fotek, bo nie mam nic do ukrycia, to że auto było bite to widać, a ja mogę dokładnie pokazać gdzie, bo dla mnie to nie są sprawy do ukrycia, a to że maska jest krzywo czy kolor inny to chyba w jeździe nie przeszkadza prawda? biggrin.gif
Mariuszek_
To jeszcze go nie sprzedałes, a podobno masz takie zainteresowanie wink.gif

A kilometry musiały być nieźle zbijane, zapewne przyszły właściciel jeżeli się taki znajdzie to po nie długim czasie pewnie będzie musiał myśleć o nowym silniku ohmy.gif
Pantas
CYTAT
to po nie długim czasie pewnie będzie musiał myśleć o nowym silniku

A najlepiej o trzech! wink.gif

Jesteście śmieszni, nikt auta nie wpadnie obejrzeć, tylko plecie takie bzdury.

Jesteś z Korzeńca, ja też jestem z Cupiała. Przyjdź, zobacz auto i się przejedź, i wtedy możesz takie swoje zdanie utrzymywać, ale przypuszczam, że po prostu musisz sobie pogadać.

Tak owszem jest spore zainteresowanie, ale chyba jednak autka obecnie nie sprzedam, przez tą maskę i zderzak, więc po powrocie z Holandii pomaluję te elementy i dopieszczę samochód, wtedy będzie można więcej za niego dostać.

Pozdrawiam!
Kamil_
No bo jak pomalujesz to będziesz mógł wciskać kit, że bezwypadkowy biggrin.gif

Tę maske i zderzak masz już długo, czemu nie pomyślałeś wcześniej o malowaniu?
vacu
Panowie nie ma się co pastwić nad Pantasem i jego Mazdą - było nie było jest to jedna z najtańszych ofert za ten model i rocznik na otomoto.pl a więc chyba nikt nie powinien spodziewać się "bezwypadkowej igiełki", do której tylko "lać i jeździć" i w której "nic nie stuka i nic nie puka". Pantas nie pisał, że auto jest bezwypadkowe, zresztą nie trzeba być ekspertem żeby zobaczyć na fotkach co i jak - Pantas nic więc nie ukrywa, klient widzi co bierze a więc nie bardzo wiem co mają na celu te wielce odkrywcze opinie. Podobnie przebieg - chyba ogólnie wiadomo, że 90% aut w tym kraju ma przebieg z kapelusza więc to też nie odkrycie, Pantas zresztą nic nie musi wiedzieć o ew. kręceniu a może licznik nie był jednak kręcony? Ale bez oględzin to trudno stwierdzić a wystarczy 5 min lektury w sieci aby wiedzieć, że licznik kilometrów to ostatnie co się bierze pod uwagę przy zakupie auta w tym kraju.

Mam wrażenie, że parę osób poczytało posty na bezwypadkowe.net czy na blogu tylika (które nawiasem pisząc polecam wszystkim przymierzającym się do zakupu używanej fury) i teraz na siłę chce się wykazać wiedzą ale akurat w przypadku, gdzie wielkiej wiedzy nie potrzeba aby zobaczyć co i jak.
Pantas
CYTAT
Tę maske i zderzak masz już długo, czemu nie pomyślałeś wcześniej o malowaniu?

Kolego malowanie kosztuje, autko zostało zapodkładowane bo wtedy malować go nie potrzebowałem, i nie miałem na to pieniążków, teraz idzie na sprzedaż, a ja wyjeżdzam, więc czasu na malowanie też nie ma.

Kolega @vacu dotarł do sedna sprawy, panowie wypowiadający się tutaj chcą się wykazać, jacy to oni nie są fajni, a tymczasem w mojej ofercie nie ma rzeczy zatajonych.

Licznik może i był kręcony, może nie, któż to wie, ja kupując to auto patrzyłem na to jak wygląda i w jakim jest stanie, a nie na te magiczne cyferki, którymi większość się tak podnieca wink.gif

Chcecie to przyjdźcie obejrzeć, przejechać się i wtedy wypisujcie swoje przemyślenia na forum, a gdybanie to zostawcie jasnowidzom wink.gif
Alpin
Autko fajne i sprzedawca uczciwy. Cena niewysoka i do negocjacji. Wiemy ile auto ma lat i nikt nie oczekuje cudów. Prędzej czy później znajdzie się kupiec. Pryśnij tylko tę maskę i zderzak, bo to zniechęca kupujących na dzień dobry. Jeśli nie zna się prawdziwego przebiegu, to lepiej nic nie podawać, bo tak jest uczciwiej.

PS. Dla lubiących poczytać o handlowaniu używanymi autami polecam dwie stronki:

http://tylik.motogrono.pl/

http://bezwypadkowe.net/
Pantas
CYTAT
Jeśli nie zna się prawdziwego przebiegu, to lepiej nic nie podawać, bo tak jest uczciwiej.

Szczerze to nie pomyślałem o tym, bo pewnie tak bym zrobił wink.gif

Autko będzie pryśnięte, bo faktycznie kupców to zniechęca.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.