![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak zwykle na dniach DG pogoda do d...
![]() Od kilku lat jest częściej deszczowa i chłodna niż ciepła i słoneczna :/ Wybrałem się w piątek na 21:15 do parku i akurat kończył Lao Che - ha! Myślę - jak zwykle opóźnienie, to trafiłem w sam raz. KULT zaczął grać kilka minut przed 21:30 zaczynając tradycyjnie od "Baranka". Grał fajnie, koncert mi się podobał i nawet przestało później padać. Jak na taką pogodę - ludzi sporo (choć dużo mniej niż na Golcach w niedzielę - w sobotę nie byłem). Ale moim zdaniem KULT w tym roku nie powalił - tylko 1 bis! Pamiętacie, jak zagrał te 6 czy 7 lat temu w parku Zielona na dniach DG? Grał niespełna 3 godziny i chyba tylko ze sceny zszedł, że mu już pewnie kazano bo grał i grał! Bisy były dłuższe chyba niż sam koncert! Publika szalała i nie dała mu zejść ze sceny! W tym roku zdecydowanie tego brakowało - na Golcach ludzie jakoś lepiej się bawili i nie dali uciec braciom. na KULTcie słabo się postarali. Ale ogólnie looz - w końcu nie ma tych stref zamkniętych, poza którymi nie wolno pić piwa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37 |