![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 02 cze 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,342 Płeć: Kobieta ![]() |
Wyciągałam mojego kolegę od dwóch dni na koncert Kultu, aż wreszcie uległ moim prośbom;) jak dotarliśmy na scenie prezentował się Kruk. Organizacja pozostawiała wiele do życzenia, straszna obsuwa a na dodatek pogoda nie dopisała:/ Lao Che moim zdaniem dało ciała po całej linii, mimo wielkiej sympatii którą ich darzę wykazali się niezbyt profesjonalnym podejściem do nas fanów...
KULT TO KULT - GWIAZDA WIECZORU!!! Żałuję tylko że nie przyjechaliśmy odrobinę wcześniej by zobaczyć cały koncert Kruków, mimo że taka muzyka nie do końca mnie rajcuje to szedł ognień ze sceny, panowie dali niezły show!!! Mój kolega był nimi wniebowzięty! Chycił się barierki nie nie puścił jej do końca;) odpłynął całkowicie;) Myślę, że teraz będę notorycznie wyciągana na ich koncerty, bo w końcu oni nasze chłopaki ![]() Ten post edytował Ponichtera wto, 02 cze 2009 - 10:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37 |