![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 01 cze 09 Nr użytkownika: 3,341 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zgadzam się Kult zagrał dobry koncert tylko czasem wokal uciekał. Lao Che - tragedia totalna. Nie dość, że trzeba było czekać na nich tak długo na deszczu, to jeszcze jakaś taka ignorancja, gwiazdorka. Widziałem ich już w akcji na początku roku i nie zmienię swojego zdania, że to mocno przereklamowany zespół. Zdecydowanie lepiej pod względem koncertowym wypadł Kruk i tutaj moim zdaniem kolejność powinna być odwrotna. Porcja solidnego rocka zaskoczyła zarówno mojego ojca jak i mnie i jeszcze do tego są z dąbrowy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Zgadzam się Kult zagrał dobry koncert tylko czasem wokal uciekał. Lao Che - tragedia totalna. Nie dość, że trzeba było czekać na nich tak długo na deszczu, to jeszcze jakaś taka ignorancja, gwiazdorka. Widziałem ich już w akcji na początku roku i nie zmienię swojego zdania, że to mocno przereklamowany zespół. Zdecydowanie lepiej pod względem koncertowym wypadł Kruk i tutaj moim zdaniem kolejność powinna być odwrotna. Porcja solidnego rocka zaskoczyła zarówno mojego ojca jak i mnie i jeszcze do tego są z dąbrowy ![]() Ty czakałeś i oni czekali. Dobre nagłośnienie jest połową sukcesu, zwłaszcza gdy akustyk nie zna się robocie. Byłem tydzień wcześniej w Będzinie na dziedzińcu Domu Kultury na koncercie Lao Che. Bardzo udany, energetyczny koncert. Po koncercie pogadałem z chłopakami i nie wyczułem odrobiny gwiazdorstwa. A to co śpiewał Kruk było dobre 30 lat temu z okładem. Nie mówię, że złe, ale "trzeba z żywymi naprzód iść..." -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:23 |