![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
skusiłem się na zespół KULT. Zagrali świetnie, niestety przez akustyka debila, nie było słychać wokalu tak jak powinno być słychać. Zespół Lao Che, słyszany przeze mnie drugi raz w życiu wypadł tragicznie, jeden z najsłabszych koncertowych zespołów jakie słyszałem, a było tego kilkadziesiąt w tym nurcie muzycznym. Ale Kazik jak zawsze dał z siebie wszystko, długi świetny koncert z hiciorami, szkoda że głuchy realizator robił wszystko by to zepsuć.
ps. Zainteresowanych, zapraszam na koncert charytatywny, w niedziele 31 maja, dla małego zioma do mega clubu, zagrają KAT&R.Kostrzewski Alastor Horrorscope Iscariota The No-Mads Thorn.S bilety w cenie 33zł http://www.megaclub.pl/index.php?id=378 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |