![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
To mnie oświeciłeś.. jakbym o tym nie wiedział. Myślałem może że ankiety wypełniane w zeszłym roku coś zmieniły. Mam nadzieję, że zmieni się władza to i wrócą imprezy na zielonej. Tego sobie i wam życzę ![]() Jak zostaniesz Prezydentem tego miasta może się to zmieni, natomiast argumenty że jest tam kameralnie, dużo zieleni ( czytaj krzaków ) itp. nie przekonały widocznie mieszkańców Dąbrowy Górniczej. Jeśli chodzi o życzenia to ja też Ci życzę dużo zdrowia. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jak zostaniesz Prezydentem tego miasta może się to zmieni, natomiast argumenty że jest tam kameralnie, dużo zieleni ( czytaj krzaków ) itp. nie przekonały widocznie mieszkańców Dąbrowy Górniczej. Jeśli chodzi o życzenia to ja też Ci życzę dużo zdrowia. Na szczęście nie wszyscy mieszkańcy DG to przydupasy PPP. Chyba pozwolisz mi żebym miał własne zdanie? Czy muszę być tym prezydentem by je mieć? No a poza tym tego co zdecydowali mieszkańcy to nie byłbym pewny, ja osobiście nie wiem czy przekonały czy niem bo wyników ankiet nie ujrzeliśmy.. przynajmniej ja nie widziałem na własne oczy. Ale nie ważne. Koncerty się odbędą, ja przyjdę tak czy siak, potem ponarzekam i tak do następnych wyborów.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:56 |