![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
savalas ja bym tam chętnie zorganizował koncert Hip-Hopowy tyle, że jeżeli chodzi o plenery typu Dni Miasta to chyb lipa pchać tam takie kapel, nie ten klimat, ale jeżeli masz jakiś fajny pomysł to czemu nie. Oczywiście pieniędzy ci nie dam, ale sprzęt grający jakiś może się gdzieś wynajdzie. Najgorszy problem to miejsce, niestety w DG z tym lipa, ale może dało by się jakoś urobić szefostwo z Aqua Parku tam jest przecież świetna sala, a WSB ostatnio robiło imprezę Reggae. Nie wiem jak było bo nie byłem tam ale czemu nie spróbować... jeżeli chodzi o plener to można by na którymś ośrodku spróbować na starej pogorii. Były tam impreza Housowa i z tego co wiem to dość udana czemu nie Hip-Hop. Swojego czasu były też takie imprezy na zielonej i ma coś być w czerwcu na boiskach do siatki. Trzeba by jednak się troszkę pogimnastykować i poszukać sponsorów, załatwić patronat itd. Acha no i jeszcze Graffiti, z tego co wiem to znowu działa i jakieś tam imprezy mają w planach, może warto pogadać.
Wydaje mi się też, że to chyba nie tak że NIGDY W ŻYCIU tylko trzeba troszkę o to powalczyć, ale może masz jakieś inne i złe doświadczenia. W każdym razie z mojego doświadczenia to mogę napisać tyle, że wcale do takich imprez nie jest potrzebny UM czy PKZ, chyba że chciałbyś zrobić jakiś duży festiwal no to wtedy taki partner to duża wiarygodność dla sponsorów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:36 |