![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tematem trzeba by jakoś sensownie teraz się zająć. Jak wiecie klub zmienił nazwę na MKS Dąbrowa Górnicza, dlatego zmieniam nazwę wątku z "Klub MMKS Dąbrowa Górnicza" na "Klub MKS Dąbrowa Górnicza"
Ten post edytował kwintosz pon, 10 wrz 2007 - 21:52 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Mam nadzieję, że ta informacja zainteresuje również potencjalnych sponsorów, którzy będą chcieli wykorzystać grę naszej drużyny na arenach europejskich, i będą chcieli zamieścić własne logo na strojach a może w nazwie drużyny. My biorąc aspekt sportowy będziemy grać nie tylko w Polsce, ale i w Europie." - prezes Karlik.
NIGDY!!! ŻADNYCH OBCYCH CIAŁ W NAZWIE KLUBU!!! TO BĘDZIE PROFANACJA I DLA MNIE JAKO KIBICA OBELGA!!! Rozumiem, że sponsor jest potrzebny, na koszulkach może sobie wypisywać co chce, ale wara od nazwy klubu!!! Kupczenie nazwą klubu jest najbardziej obrzydliwą rzeczą jaką można zrobić. Znając historię, to kluby, które w nazwie mają sponsora kończą kiepsko w samej ekstraklasie mamy dwa przypadki w ostatnim czasie (Kalisz, Piła), poza tym wystarczy spojrzeć na światowe ligi, najbardziej pamiętne są kluby, które mają nazwy związane z miejscem pochodzenia (Manchester United, FC Barcelona, Olimpique Marsylia, Juventus Turyn). Jeśli wpuścimy do nazwy klubu sponsora, to dokonamy gwałtu na własnej tożsamości... Nie pozwólmy by poronione pomysły kaleczyły naszą dumę! Pan Karlik jeśli chce może sobie wpisać nazwę sponsora w nazwisko, ale od nazwy klubu lepiej niech się od... Przepraszam za emocje ale ja jestem dumny z tego, że jestem Dąbrowiakiem, Zagłębiakiem i Polakiem i dlatego nie pozwolę na kaleczenie nazwy mojego ukochanego klubu! Ten post edytował SokratesDG pią, 22 maj 2009 - 11:11 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:27 |