![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dni odbędą się 29-31.05.2009.
Na 29.05 zaplanowany koncert w DG w parku Hallera ma Kult ![]() Ktoś ma jakieś info kto jeszcze się pojawi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 19 sty 08 Nr użytkownika: 1,048 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, po długiej przerwie, wszystkich Forumowiczów. Nie myślałem ,że po raz kolejny przyjdzie mi być „adwokatem we własnej sprawie”, ale skoro wywołano temat, zabiorę głos. Na początek dementi: zespół, którego jestem kierownikiem, nie miał i nie ma „rzecznika”, bo mieć nie musi…W razie potrzeby mam odwagę wypowiadać się pod własnym nazwiskiem, gdyż zabawa w „harcerzyka” zupełnie mnie nie bawi. Nie wiem, a bardzo bym chciał wiedzieć, skąd Kursor ma wiedzę, że Sojka Band „poprzez rzeczników” obrzuca błotem kogokolwiek, (i to nawet po raz kolejny). Proszę Pana Kursora może warto zastanowić się troszeczkę, zanim skrobnie się taki tekst? Pan nas nie zna ani z estrady, ani osobiście, więc robienie z nas pieniaczy czy „obrzucaczy” jest chwytem poniżej pasa. Za radę, by „wyjść z cienia” dziękujemy, ale w takim cieniu to znów nie jesteśmy. Myli się Murbeton (dzięki za obronę Bandu:)), że od poprzednich Dni Dąbrowy nigdzie nie graliśmy (gdyby był „rzecznikiem” to by wiedział). Zagraliśmy kilka (tylko, niestety) koncertów, i to nie „w cieniu”, lecz w blasku reflektorów. Ostatni w marcu, na scenie PKZ, przy pełnej i bardzo sprzyjającej nam widowni, wkrótce zagramy w Sosnowcu. Fragmenty marcowego koncertu można obejrzeć na You Tube i na www.dabrowa.pl (Panu Dariuszowi Nowakowi jeszcze raz serdecznie dziękuję). Zdjęć, aktualnych informacji i nagrań nie ma stronie PKZ, ale nie zamierzam tego faktu komentować, czy co gorsza „obrzucać kogoś błotem” osobiście lub „przez rzecznika”
![]() Ten post edytował Jerzy Sojka pon, 18 maj 2009 - 22:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |