![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wielu już zastanawiało się gdzie tu oddać swój zepsuty samochód, żeby było tanio szybko i profesjonalnie
![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze co Wam naprawiali, żeby wszystko było jasne ![]() Ten post edytował piotrMDC nie, 28 wrz 2008 - 04:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: nie, 27 kwi 08 Nr użytkownika: 1,253 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja polecam warsztat p. Bogumiła Cieślika przy ulicy Topolowej na Łęknicach - MAPKA. Zajmują się mechaniką, blacharstwem i lakiernictwem. Ceny mają przystępne. Wymieniałem u nich przewody hamulcowe (150 zł za wymianę) oraz tarcze i klocki hamulcowe (100 zł za wymianę). Po wymianie jazda testowa z mechanikiem celem sprawdzenia czy wszystko jest w porządku. Jestem zadowolony z ich usług.
Nie polecam natomiast "Perfect Service Zomar" przy Al. Zagłębia Dąbrowskiego. Wymieniałem u nich przegub i wkrótce potem przestały działać biegi w aucie. Za naprawę biegów, które zepsuli podczas poprzedniej wymiany przegubu, kazali sobie dodatkowo zapłacić, co mnie mocno rozczarowało i zraziło do nich. Kiedy poprosiłem o jazdę testową po naprawie biegów, facet z ich biura zaczął do szefa tego interesu rzucać hasłami, że klient nie chce zapłacić za usługę. Porażka... Ten post edytował Alpin sob, 09 maj 2009 - 11:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:14 |