![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tematem trzeba by jakoś sensownie teraz się zająć. Jak wiecie klub zmienił nazwę na MKS Dąbrowa Górnicza, dlatego zmieniam nazwę wątku z "Klub MMKS Dąbrowa Górnicza" na "Klub MKS Dąbrowa Górnicza"
Ten post edytował kwintosz pon, 10 wrz 2007 - 21:52 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: 世界の首都 Nr użytkownika: 904 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Dla mnie niestety, jeśli ktoś coś całuje tylko dlatego, że mu za to płacą (niezależnie od tego czy to herb miasta czy dupa prezesa) to nie różni się zbytnio od najgorszych przedstawicielek najstarszego zawodu świata (choć nawet one mają swoją godność)... Jeśli "kasiora" jest taka ważna, to po co te rozgrywki? Nie lepiej kupić sobie od razu mistrzostwo? Mniej się człowiek zmęczy i zdenerwuje, a puchar na kominku będzie stał... Ech ludzie, ludzie chyba mówimy o zupełnie innych rzeczach... On całuje to godło, ponieważ lubi ten klub i jest mu tu dobrze, a za pół roku będzie całował inny bo dobrze mu będzie gdzie indziej... Fakt, że lubię swoją obecną prace i ludzi z którymi pracuję nie znaczy, że jeśli ktoś zaoferowałby Mi 25% podwyżki to chętnie bym się tam nie przeniósł... Wręcz przeciwnie i nie sądze, że to czyniło by ze Mnie żigolaka... ![]() A co do tematu "kasiorki".. Ty patrzysz przez pryzmat kibica, a ja przedstawiam Ci punkt widzenia zawodniczek. One wcale nie muszą być zbieżne, żeby w klubie działo się dobrze (przykład pierwszy z brzegu: BKS)... -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:26 |