![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 17 cze 08 Skąd: kasprzaka Nr użytkownika: 1,341 Płeć: Mężczyzna GG: 771754 Skype: kenezz35 ![]() |
Wstawiam filmik jak powinno wyglądać przejeżdzanie skrzyżowania na ul.PODLESIE-TYSIĄCLECIA-spotkała mnie tam niemiła niespodzianka GOLF przejeżdzał z prawego pasa ruchu ,a powinien ze środkowego,no i sprawa w sądzie ,jechałem od DK1,GOLF z ul.Podlesie na ul.Podlesie w kierunku straży pożarnej-wielu kierowców nie wie po co jest środkowy pas ruchu ,a i policja uznała moja winę O ZGROZO!!!!no to sami zobaczcie KTO MA RACJĘ
http://www.youtube.com/watch?v=p1lOFE-kRZk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Nie rozumie o co Ci chodzi! A ten film co ma pokazać?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 17 cze 08 Skąd: kasprzaka Nr użytkownika: 1,341 Płeć: Mężczyzna GG: 771754 Skype: kenezz35 ![]() |
Nie rozumie o co Ci chodzi! A ten film co ma pokazać? do czego służy pas środkowy-jechałem od DK94 w kierunku worda -golf wjechał z prawego na tysiaclecia zatrzymał sie przepuscił pojazdy z prawej a gdy ja dojechalem skrecił w lewo na podlesie ,a powinien ze srodkowego przy środku jezdni sie ustawić bo skreca w lewo -OK-CHYBA ŻE TEZ NIE WIESZ!!! Ten post edytował kenezz czw, 26 mar 2009 - 16:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
do czego służy pas środkowy-jechałem od DK94 w kierunku worda -golf wjechał z prawego na tysiaclecia zatrzymał sie przepuscił pojazdy z prawej a gdy ja dojechalem skrecił w lewo na podlesie ,a powinien ze srodkowego przy środku jezdni sie ustawić bo skreca w lewo -OK-CHYBA ŻE TEZ NIE WIESZ!!! Golf miał włączony lewy kierunkowskaz, kiedy w niego przyładowałeś? Jeżeli tak, jesteś winny/współwinny kolizji. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Golf miał włączony lewy kierunkowskaz, kiedy w niego przyładowałeś? Jeżeli tak, jesteś winny/współwinny kolizji. Nie można skręcać z prawego pasa przeznaczonego do prawoskrętu w lewo. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Nie można skręcać z prawego pasa przeznaczonego do prawoskrętu w lewo. Ale z tego, co zrozumiałem golf stał już na Tysiąclecia, więc nie był na pasie do prawoskrętu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ale z tego, co zrozumiałem golf stał już na Tysiąclecia, więc nie był na pasie do prawoskrętu. ale wyjechał z prawego z zamiarem przejechania w lewo,przez co zajechał mi droge-mam juz opinie rzeczoznawcy dziś w sadzie odebrałem ,także winny jest GOLF,JAK ZROBIE KSERO TO WSTAWIE TA OPINIE !!!!!!!!!!przyda sie. ![]() Nie można skręcać z prawego pasa przeznaczonego do prawoskrętu w lewo. taka opinie przedstawił rzeczoznawca biegły-winny GOLF!!!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |