![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 17 cze 08 Skąd: kasprzaka Nr użytkownika: 1,341 Płeć: Mężczyzna GG: 771754 Skype: kenezz35 ![]() |
Wstawiam filmik jak powinno wyglądać przejeżdzanie skrzyżowania na ul.PODLESIE-TYSIĄCLECIA-spotkała mnie tam niemiła niespodzianka GOLF przejeżdzał z prawego pasa ruchu ,a powinien ze środkowego,no i sprawa w sądzie ,jechałem od DK1,GOLF z ul.Podlesie na ul.Podlesie w kierunku straży pożarnej-wielu kierowców nie wie po co jest środkowy pas ruchu ,a i policja uznała moja winę O ZGROZO!!!!no to sami zobaczcie KTO MA RACJĘ
http://www.youtube.com/watch?v=p1lOFE-kRZk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
@kenezz: z tego co piszesz (a piszesz niejasno niestety) to wyglądało tak, że Golf skręcił w lewo nie zbliżając się uprzednio do lewej krawędzi (o ile mnie pamięć nie myli to tam nie ma wymalowanego środkowego pasa...) a Ty w niego przybombiłeś. Jedyna możliwość jaką widzę (bo niestety nie napisałeś tego) to że chciałeś go wyprzedzić widząc, że dojechał do prawej, on skręcił no i bum. Jeśli tak to niestety ty tutaj jesteś winny, bo wyprzedzanie na skrzyżowaniu jest zabronione. To czy gościu dojechał do lewej czy nie ma już drugorzędne znaczenie, imho nie miałoby nawet znaczenia dla Ciebie jeśliby golf nie włączył kierunku przed skrętem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:33 |