![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Witajcie!
Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i w tym roku zdaję maturę z następujących przedmiotów: - j.polski poziom podstawowy - j.angielski poziom podstawowy - informatyka poziom rozszerzony + - matematyka poziom rozszerzony Jeśli chodzi o informatykę to myślę że w okolicach 70% ją napiszę, może coś więcej, matematykę myślę, że uda mi się zaliczyć, ale na pow. 50% nie liczę. Gdzie na studia informatyczne proponowalibyście mi się wybrać? Wybór jest dosyć trudny, myślałem o Akademii Ekonomicznej w Katowicach, ale słyszałem, że jest to dosyć słaba uczelnia i odradzana, ale mogą to być tylko plotki, jakich wiele. Co polecacie? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Dziękuję wszystkich za posty, problem polega na tym, że z moją matematyką nie jest najlepiej, chociaż byłem na kierunku mat-inf i nadal jestem jeszcze w liceum, to nie jestem jakimś tam mózgiem, i nie najlepiej mi ostatnio idzie. Z fizyki to już w ogóle zero wiedzy.
Dlatego obawiam się Politechniki, nawet jeśli się dostanę, to bardzo prawdopodobne, że z matematyki i fizyki odpadnę po pierwszym roku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:24 |