![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako, że ostatnio takie zabawy idą nam najlepiej, to zapraszam do kolejnej.
Typowanie wyników MKS-u jest trudne, więc: 1. wybieramy odpowiedź powyżej, 2. w poście pod ankietą piszemy którą wybraliśmy i w jednym zdaniu ją uzasadniamy (OCZYWIŚCIE KTO CHCE PODAJE WYNIKI POSZCEGÓLNYCH SPOTKAŃ ZGODNIE Z ODPOWIEDZIĄ KTÓRĄ WYBRAŁ - to będzie dodatkowy argument przy rozdzielaniu upominków, w przypadku gdyby liczba poprawnych odpowiedzi była większa niż nagród) Głosujemy do rozpoczęcia pierwszego meczu, wśród uczestków zabawy rozdam kilka upominków-niespodzianek ![]() Miłej zabawy ![]() Ten post edytował Zibar pon, 16 mar 2009 - 17:22 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
ehh wyslalem w ankiecie:
W niedzielę kibice mają wolne ale oczywiscie mam andzieje ze poprawna bedzie odpowiedz: Kto nie wygrywa rywalizacji 3:0, przegrywa 2:3 mam wielka nadzieje ze w sobote ugramy 1 mecz a potem 2 kolejne ![]() ![]() -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:22 |