![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Gwardia Wrocław
data: 12.12.2008 godzina: 18:00 transmisja: Polsat Sport Zbliżamy się powolutku do meczu. Zachęcam do drukowania PLAKATÓW i przyklejania gdzie się da ![]() edit: Robię specjalny plakat na ten mecz. Co z tego wyjdzie, nie wiem ![]() Ten post edytował ario pon, 08 gru 2008 - 19:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak sobie czytam Twoje wypowiedzi to mi sie takie akwarium rysuje.
Jak jest mecz wygrany i MVP przyznane, najlepiej środkowej to gwiazdki zagrały koncertowo. Jak na meczu gwiazdkom nie za bardzo chce się skakać i ręki nadwyrężać, to przypływa rybka i mąci wodę wokół trenera, bo je nie umie motywować. Czyli w zwycięstwach to on nie miał udziału, ale za to jka jest taka kicha to... Coś mi się zdaje, że jak są takimi profesjonalistkami to nie potrzeba im tłumaczyć jak juniorkom, bo w końcu przychodzą do pracy. Zresztą w pomeczowych wypowiedziach wyraźnie to zostało powiedziane, jak realizowano założenia przedmeczowe i uwagi trenerskie w trakcie. No i tyle. Co do mojego kibicowania to dziękuję za uznanie, ale nie jestem lepszy od nikogo kto dopinguje przychodząc na mecze, a znacznie gorszy od wiekszości chopaków z KK, czy pisząc na tym forum -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Co do mojego kibicowania to dziękuję za uznanie, ale nie jestem lepszy od nikogo kto dopinguje przychodząc na mecze, a znacznie gorszy od większości chłopaków z KK, czy pisząc na tym forum Ty nie dziękuj za uznanie, tylko lepiej jakiś wyjazd do Bydzi zorganizuj, bo ... strzeli uznanie ![]() Ale i tak wielki szacun dla Ciebie, bo w przeciwieństwie do innych piszesz czasami, o sobie "gorszy" szczupaczku ![]() pozdr... P.s. A Zibar to kibicował we Wrocku? Czy stał w holu, jak tak to dlaczego? "tylko nie mówcie mi o statystykach" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował endriu wto, 03 mar 2009 - 21:18 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:15 |