![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Gwardia Wrocław
data: 12.12.2008 godzina: 18:00 transmisja: Polsat Sport Zbliżamy się powolutku do meczu. Zachęcam do drukowania PLAKATÓW i przyklejania gdzie się da ![]() edit: Robię specjalny plakat na ten mecz. Co z tego wyjdzie, nie wiem ![]() Ten post edytował ario pon, 08 gru 2008 - 19:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: nie, 04 sty 09 Nr użytkownika: 3,098 Płeć: Kobieta ![]() |
Zibar, moje akwarium wygląda troszkę inaczej, niz Ci sie narysowało:) Proszę, nie zapewniaj mnie, że po przegranym meczu nie zdarzyło Ci się wyrazić swojego żalu (chyba, że nie...to przepraszam). Ja może i mące koło trenera wodę, ale inni obrzucają go błotem, a do tego mi daleko. Zasatanawiam sie tylko skąd może się brać fantastyczna forma, np, w meczu z Bydgoszczą... z Piłą (celowo wymieniam góre tabeli, a i przecież BB urywały sety), a tu nagle Kalisz, Wrocław (bez urazy dla tych zespołów). Mam do niego żal, bo to on powinien wiedzieć, którą pogłaskać, którą potrząsnąć lub dać jej odpocząć, i tyle. Wydaje mi się również, że trener to drużyna, i przyznam szczerze, że po wygranych meczach jakoś nie składałam mu specjalnych, indywidualnych hołdów, ale to tylko dla tego, że trener to właśnie drużyna. Wtedy nie zastanawiam się nad tym co do nich mówił na czasach, tylko pamiętam asa Marzeny, świetną obronę Krysi, czy ataki Joasi Szc,zurek. Bądź dla mnie bardziej wyrozumiały:) to przecież takie proste:)
trzymaj się ciepło i życzę wielu radości z gry Dąbrowianek - Tobie, sobie i innym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:29 |