![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Gwardia Wrocław
data: 12.12.2008 godzina: 18:00 transmisja: Polsat Sport Zbliżamy się powolutku do meczu. Zachęcam do drukowania PLAKATÓW i przyklejania gdzie się da ![]() edit: Robię specjalny plakat na ten mecz. Co z tego wyjdzie, nie wiem ![]() Ten post edytował ario pon, 08 gru 2008 - 19:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: nie, 04 sty 09 Nr użytkownika: 3,098 Płeć: Kobieta ![]() |
no popatrz, a ja myslałam, że jakiś znajomych to mam...
![]() do legionovi to miała chyba trafić winnicka cabajewska... przestała grać i dzieki temu pokazała się Ewa (a ta grała nawet z połamanymi palcami... jednym, czy tam dwoma, nie pamiętam) i chyba dobrze się stało:)ja sie tam Wysockiej nie dziwię, mogła już nie mieć siły na Wrocław, do niej sie skacze tak samo jak zagrywa na Horkę (no własnie bo oglądaliście mecz... Wysocka nie miała siły, czy jak zwykle piłka rozrzucana na podwujne bloki). Jakoś inne zespoły da się zmobilizować na mecze o przysłowiową pietruszkę, czy nie da sie tak z tymi dziewczynami? A wyobraź sobie, że jedna z nich przed tym meczem typowała na pewnym forum wynik 3:1 dla DG (chyba zapomniała, ze tv nie będzie), tak jakby codziennie trenowała z zupełnie inną grupą dziewczyn, ale ona jest pewnie oderwana od rzeczywistości (tzn. stoi gdzieś z boku). Potrzebny od zaraz kubeł zimnej wody, bo co innego może je jeszcze obudzić... Naprawdę potrafią grać zupełnie fajna siatkówkę, ale wtedy gdy są razem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:14 |