![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Gwardia Wrocław
data: 12.12.2008 godzina: 18:00 transmisja: Polsat Sport Zbliżamy się powolutku do meczu. Zachęcam do drukowania PLAKATÓW i przyklejania gdzie się da ![]() edit: Robię specjalny plakat na ten mecz. Co z tego wyjdzie, nie wiem ![]() Ten post edytował ario pon, 08 gru 2008 - 19:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: nie, 04 sty 09 Nr użytkownika: 3,098 Płeć: Kobieta ![]() |
lider powiadasz... lider sie znalazł, ale nie lideruje. Jeśli spuszczają głowy, to trener jest od tego, żeby je mobilizować. Wywiad Joasi na rep. net to chyba zasłona dymna, watpię czy ostatnie treningi wyglądały inaczej niż te z poczatku sezonu. Nie dziwię się jej, że nie mogła powiedzieć wprost, że forma nie rośnie tylko spada, pytanie dlaczego. One nie przestały nagle umieć grać, powód musi być inny. Mam nadzieję, że trener już wie, bo jeżeli nic ich nie natchnie w meczach z bydgoszczą to sie już nie podniosą. Dzięki uprzejmości znajomego widziałam plakaty z wizerunkiem Kasi Wysockiej zapraszające na mecze rundy PO. Trochę jej współczuję, bo moim zdaniem to jedna z kilku gwiazd mocniej błyszcząca w zespole... no właśnie w zespole...
naturalnie też trzymam kciuki i wszystko co moze przynosić szczęście, bo będzie im strasznie potrzebne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Dzięki uprzejmości znajomego widziałam plakaty z wizerunkiem Kasi Wysockiej zapraszające na mecze rundy PO. Trochę jej współczuję, bo moim zdaniem to jedna z kilku gwiazd mocniej błyszcząca w zespole... no właśnie w zespole... naturalnie też trzymam kciuki i wszystko co moze przynosić szczęście, bo będzie im strasznie potrzebne. rybka, to Ty masz znajomych??? A Wysocka z taka grą jak we Wrocku, to do Legionovi może trafić, a nie do kadry,choć statystyki miała... Jedyny ratunek dla Wysockiej spiąć się na PO, bo Matlak już przytulać i całować w czółko nie będzie ![]() Pamiętasz taką Cabajewską ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:14 |