![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mineło juz ponad 3 miesiące od Otwarcia CH Pogoria . Jak oceniacie to ??
Jak zmienił sie według Was ruch komunikacyjny w Centrum ? Czy jestescie zadowoleni z usług oferowanych w CH Pogoria ? Czy Pogoria odmieniła centrum DG ?? PISZCIE ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Mineło juz ponad 3 miesiące od Otwarcia CH Pogoria . Jak oceniacie to ?? Jak zmienił sie według Was ruch komunikacyjny w Centrum ? Czy jestescie zadowoleni z usług oferowanych w CH Pogoria ? Czy Pogoria odmieniła centrum DG ? Wydaje mi się, że do tej pory CH Pogoria nijak nie wpłynęła na centrum DG. ![]() PLUSY: Wbrew obawom władz i bzenka nie zwiększył się ruch aut na rondzie w centrum i na skrzyżowaniu z Sienkiewicza. Pojawił się nowy punkt widzenia centrum z kładki i oś widokowa aż do Sztygarki patrząc w górę. Ładnie zamknęła się ulica 3-maja patrząc w dół. Zamknięte do tej pory tereny kolejowo-hutnicze otworzyły się dla ludzi. Pojawiło się trochę sklepów pod nosem i kino, którego nam brakowało. Jest nadzieja na ładny park przy komisariacie. Do tej pory to była strefa melelska. MINUSY: CH Pogoria raczej nie odoniosło sukcesu frekwencyjnego - jest tam pustawo. Nawet w realu przy Katowickiej kolejki do kas są większe. Kampania tłumacząca, że to miejsce spotkań i czy centrum wymyślone dla kobiet runęła w pył. Nadzieje władz, że CH Pogoria rozwiąże problemy z parkowaniem w centrum nie spełniły się. Klienci masowo przebiegający ul. Sobieskiego na wysokości CH Pogoria powodują pewne zagrożenie. Na razie nadzieje forumowych optymistów nie spełniły się. Ruch pieszy w centrum się zwiększył ale w żaden sposób nie wpłynęło to na rozwój usług "pozapogoryjnych". Ludzie wychodzą z CH i szybko pędzą do domu - nie obchodzi ich Dąbrowa. OSOBIŚCIE: Dla mnie osobiście to udane miejsce. Mam market, aptekę, EMPiK w jednym miejscu, po drodze z roboty i zawsze tam pusto na parkingu. W realu jest stoisko ze znośnymi świezymi wędlinami, a nie tylko foliowymi. Nie tracę czasu w kolejkach, a i lody w polewie czekoladowej sobie w McDonaldzie zafunduję. ![]() W CH Pogoria (tak jak gdzie indziej) brakuje mi małego bazarku ze świeżymi owocami i warzywami w galerii. Nie wiem czemu centra handlowe czegoś takiego nie wprowadzą ? Mogliby wykosić klientów bazarom i targowiskom w okolicy, a ja zaoszczędziłbym jeszcze z kwadrans każdego dnia. ![]() Achitekturą czy atmosferą głowy sobie nie zawracam. Dla mnie taki sklep to czysta konsumpcja i oszczędność czasu. W centrum DG rozumianym jako przeciwna strona Sobieskiego z ulicą 3-maja nie byłem od kilku miesięcy. Nie ma po co. No raz byłem w Proline szybko przebiegając kładkę. ![]() Podtrzymuję swoje zdanie z okresu budowy, że CH Pogoria będzie gwoździem do trumny centrum DG. Smutne ale prawdziwe. ![]() Ten post edytował bzenek nie, 22 lut 2009 - 20:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:38 |