![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
No i widac, ze Talkowski zaczal trzasc gaciami. Nagle przypomnial sobie gdzie sa Gliwice, pojechal tam i zaczal normalnie rozmawiac. Efekt tego taki - ze podobno polibuda jednak bedzuie w dg. Coz...po raz kolejny widac jak tzw. noz na gardle mobilizuje do dzialania. Tyle, ze prezydent pewno tak sie tym zmeczyl, ze przez nastepne pol roku juz nic nie zrobi... :14:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Co do edukacji to mnie osobiŚcie draŻni jedna sprawa. Konkretnie chodzi mi o WSB. Uczelnia sie rozwija, roŚnie w rankingach itp. Jedni twierdzĄ Że to market z dyplomami za kase inni ze powaŻna uczelnia ale nie o to mi chodzi. MyŚle Że w naszym interesie jest Żeby ta uczelnia dalej sie rozwijaŁa.
Tylko ta uczelnia jest na poziomie tylko jak nie traficie do dziekanatu ale z biegiem czasu i tak bĘdziecie musieli nawiedzic to piekne miejsce. I generalnie jest coraz gorzej wiec postanowiŁem o tym napisaĆ. ZaŁatwienie jakiej kolwiek sprawy jest tam praktycznie niemoŻliwe. Dziekanat jest albo zamnkniĘty albo chwilowo nie ma tej pani, ktÓra siĘtym zajmuje. Do tego wszyscy, no moze poza 2 osobami, sĄ mega wredni i do tego wymyŚlĄ kaŻdĄ historie Żeby przypadkiem nic nie zrobiĆ. Tak wiec studenci sĄ wprowadzani w bŁĄd tak Żeby nic nie zaŁatwiĆ. OczywiŚcie jeŚli student sie spÓĹşni z czymŚ to odrazu jest kara 100zŁ. ale jak coŚ sie stanie w dziekanacie to moŻecie sie poskarŻyc do pana boga. A wiĘkszoŚĆ problemÓw studenta WSB bierze sie z tego Że w dziakanacie zgubili jego dokumenty, indeks lub pomysŁkowo skreslili z listy. I to czasami moŻna dobre pare lat Życ w niewiedzy az tu sie dowiadujecie ze was skreslili kiedys tam. No ale jak udowodnicie ze oni cos zgubili ????????- to zawsze student jest winny. Kiedys nawet caŁemu rokowi zgineŁ indeksy w dziekanacie a studeci w nagrode zostali skresleni z listy. Generalnie wszystkie te historie koĹczĄ siĘdobrze ale wczesniej student musi odstac czasami po 2 dni w dziekanacie nasŁuchac sie darcia mordy ewentualnie lekcewaŻenia, zapŁacic jakies tam dziwne odsetki ktÓre trudno powiedziec czemu czŁowiekowi naliczyli i to tyle. Jednym sŁowem burdel - i to jeszce pŁatny 370zŁ na miesiĄc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |