![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
Nie wiem czy wy też pamiętacie okres kiedy jeździło się na ulice 3 Maja na zakupy, po ubrania, po buty, po praktycznie wszystko. Obecnie można jedynie wziąć kredyt na zakupy ale sklepów już nie ma. Zostały może dwa z eleganckimi ubraniami i drogeria. Szkoda, tym bardziej, że epidemia zaczęła się rozszerzać na ulice sąsiednie!! Sobieskiego też jest już bankowa. Może i dobrze bo mamy mozliwości wyboru, ale do którego banku wejść skoro ich tak dużo. Tym bardziej, że mam wrażenie iż większość to jedność. PKO wchłonęło niegdyś BPH z Resursy, a ostatnio znów widnieje baner BPHu czy korzystając z PKO znów jestem w BPH?? a może w GE skoro mieli się łączyć. O co tu chodzi. Proszę o namiary na naprawdę dobry bank który oprócz tego, że ma obsługę której zależy (nie to co w PKO...) to jeszcze da mi dobry kradyt oraz lokatę. Kredyt chcę na weselę a lokatę po nim ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
To, że mamy duuuużo banków już wiemy, to, że nie mamy gdzie wyjść na kawe, ciastko to też wiemy. Musimy sobie odpowiedzieć jak to naprawić? Nie da się tego naprawić!!! 3-Maja zostanie aleją banków czy tego chcemy czy nie. Na 3-Maja dalej będa jeździły samochody bo jakoś Ci ludzie muszą dowieść towar i dojechać do tej pracy! A to że w naszym "pięknym" mieście jest tyle miejsc parkingowych co kot napłakał a może i mniej to nie ma się co dziwić że "deptak" jest taki zatłoczony przez samochody!! Tak apropo wstawiania mandatów, niech siebie sami pilnuja bo stają na miejscach dla inwalidy gdzie popadnie!
To 9% w Alior Banku opłaca się przy lokacie do 10 000. W WSI24(tvn24) w programie "portfel" gość o tym opowiadał. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
To, że mamy duuuużo banków już wiemy, to, że nie mamy gdzie wyjść na kawe, ciastko to też wiemy. Musimy sobie odpowiedzieć jak to naprawić? Nie da się tego naprawić!!! 3-Maja zostanie aleją banków czy tego chcemy czy nie. Na 3-Maja dalej będa jeździły samochody bo jakoś Ci ludzie muszą dowieść towar i dojechać do tej pracy! A to że w naszym "pięknym" mieście jest tyle miejsc parkingowych co kot napłakał a może i mniej to nie ma się co dziwić że "deptak" jest taki zatłoczony przez samochody!! Tak apropo wstawiania mandatów, niech siebie sami pilnuja bo stają na miejscach dla inwalidy gdzie popadnie! To 9% w Alior Banku opłaca się przy lokacie do 10 000. W WSI24(tvn24) w programie "portfel" gość o tym opowiadał. Totalna gramatyczna i ortograficzna kaszanka. Logicznie też bezgranicznie. Ten post edytował olo pią, 20 lut 2009 - 00:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 88 Dołączył: czw, 07 sie 08 Nr użytkownika: 1,400 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:32 |