![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
Nie wiem czy wy też pamiętacie okres kiedy jeździło się na ulice 3 Maja na zakupy, po ubrania, po buty, po praktycznie wszystko. Obecnie można jedynie wziąć kredyt na zakupy ale sklepów już nie ma. Zostały może dwa z eleganckimi ubraniami i drogeria. Szkoda, tym bardziej, że epidemia zaczęła się rozszerzać na ulice sąsiednie!! Sobieskiego też jest już bankowa. Może i dobrze bo mamy mozliwości wyboru, ale do którego banku wejść skoro ich tak dużo. Tym bardziej, że mam wrażenie iż większość to jedność. PKO wchłonęło niegdyś BPH z Resursy, a ostatnio znów widnieje baner BPHu czy korzystając z PKO znów jestem w BPH?? a może w GE skoro mieli się łączyć. O co tu chodzi. Proszę o namiary na naprawdę dobry bank który oprócz tego, że ma obsługę której zależy (nie to co w PKO...) to jeszcze da mi dobry kradyt oraz lokatę. Kredyt chcę na weselę a lokatę po nim ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
Do Aliora jakoś się nie mogę przekonać nie ufam temu akurat bankowi. Natomiast jako zainteresowana żywo pożyczką moge wam jeśli chceci polecić bank bph gdyż aktualnie jest tam 9,9% od 20 tysięcy złotych także na chwile obecną oferta najtańsza na rynku (chyba że wiecie o czyms jeszcze tańszym) ja się wybieram po niedzieli do bph (otwarty nowy oddzial przy poczcie w centrum) i zobaczymy czy wszystko jest taie piękne jak na ulotce.
co do reszty to ja jestem za petycją o zamknięcie ruchu na 3 maja!, niech sobei dostawy robia po 20 albo do 7 rano i koniec wyjscie jest łatwe tylko musi sie tym ktos konkretny zając. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:12 |