![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
czy może mi ktoś polecić dobre gimnazjum dla spokojnego i osiągającego bardzo dobre wyniki w nauce szosto klasisty na terenie dąbrowy i gołonoga
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
A ja polecam gimnazjum nr 5 w ZS 2, w egzaminach lepsze wyniki niż w gim4, zresztą wystarczy np spojrzeć ile osób jest nagradzanych przez prezydenta na rozdaniu nagród w TZNie. Jak jeszcze tam chodziłem to zawsze było nas najwięcej;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
A ja polecam gimnazjum nr 5 w ZS 2, w egzaminach lepsze wyniki niż w gim4, zresztą wystarczy np spojrzeć ile osób jest nagradzanych przez prezydenta na rozdaniu nagród w TZNie. Jak jeszcze tam chodziłem to zawsze było nas najwięcej;) DZIĘKI ja też słyszałem o gim 5 ,ale póżniej dowiedzałem się na forum że gim4 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |