Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pytanie o gimnazjum
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
bombowiec
czy może mi ktoś polecić dobre gimnazjum dla spokojnego i osiągającego bardzo dobre wyniki w nauce szosto klasisty na terenie dąbrowy i gołonoga
ario
Dobre gimnazjum? Dla mnie nie ma dobrego gimnazjum. Wszystkie moim zdaniem są na takim samym poziomie.

Choć słyszałem, że na Alejach jest podobno gimnazjum dla dobrych dzieciaków. Nie wiem czy to prawda biggrin.gif

Dopiero o liceach można dyskutować smile2.gif
bombowiec
CYTAT(ario @ pią, 23 sty 2009 - 18:24) *
Dobre gimnazjum? Dla mnie nie ma dobrego gimnazjum. Wszystkie moim zdaniem są na takim samym poziomie.

Choć słyszałem, że na Alejach jest podobno gimnazjum dla dobrych dzieciaków. Nie wiem czy to prawda biggrin.gif

Dopiero o liceach można dyskutować smile2.gif

DZIĘK JA TEŻ TAK SŁYSZAŁEM ALE CHCĘ SIĘ UPEWNIĆ
szer
No jak The Ge to raczej gim4...
Peterek
Raczej gdzie bliżej po prostu ^^
xMarcinx
http://wynikiegzaminow.pl/

może się przydać
Dave
Tylko gimnazjum nr 4! Miałem tam praktykę z geografii 2 roki temu i było supcio! Fajna młodzież i szkoła smile2.gif I dyrektor OK smile2.gif
bombowiec
CYTAT(Dave @ sob, 24 sty 2009 - 12:49) *
Tylko gimnazjum nr 4! Miałem tam praktykę z geografii 2 roki temu i było supcio! Fajna młodzież i szkoła smile2.gif I dyrektor OK smile2.gif
dzięki smile2.gif
CYTAT(xMarcinx @ sob, 24 sty 2009 - 11:36) *
http://wynikiegzaminow.pl/może się przydać
dzięki smile2.gif
Joka
zdecydowanie gim nr 4 , na alejach.
super szkoła, bardzo wysoki poziom.
bombowiec
CYTAT(Joka @ wto, 10 lut 2009 - 16:04) *
zdecydowanie gim nr 4 , na alejach.
super szkoła, bardzo wysoki poziom.

przepraszam ale jestem dociekliwy ,na jakiej podstawie tak twierdzisz ,jakie były twoje doświadczenia z tą szkołą?
Kamil_
Ogólnie tak się mówi, że gim. 4 to wysoki poziom, więc idą tam najzdolniejsi. Oczywiście poza tymi, których to jest rejon. smile2.gif

A prawda jest taka, że poziom jest taki jak wszędzie i kto się chce uczyć, będzie się uczył wszędzie.

Ja osobiście mogę tylko odradzić pewne gimnazja, polecać nie ma po prostu co tongue.gif
bombowiec
CYTAT(Kamil_ @ pon, 16 lut 2009 - 18:18) *
Ogólnie tak się mówi, że gim. 4 to wysoki poziom, więc idą tam najzdolniejsi. Oczywiście poza tymi, których to jest rejon. smile2.gif

A prawda jest taka, że poziom jest taki jak wszędzie i kto się chce uczyć, będzie się uczył wszędzie.

Ja osobiście mogę tylko odradzić pewne gimnazja, polecać nie ma po prostu co tongue.gif

To napisz mi które odradzasz
Kamil_
Na pewno gimnazjum w ZSS smile2.gif
bombowiec
CYTAT(Kamil_ @ pon, 16 lut 2009 - 22:11) *
Na pewno gimnazjum w ZSS smile2.gif

DZIĘKI jakbyś coś wiedział więcej napisz
Karolyfer
A ja polecam gimnazjum nr 5 w ZS 2, w egzaminach lepsze wyniki niż w gim4, zresztą wystarczy np spojrzeć ile osób jest nagradzanych przez prezydenta na rozdaniu nagród w TZNie. Jak jeszcze tam chodziłem to zawsze było nas najwięcej;)
bombowiec
CYTAT(Karolyfer @ wto, 17 lut 2009 - 15:30) *
A ja polecam gimnazjum nr 5 w ZS 2, w egzaminach lepsze wyniki niż w gim4, zresztą wystarczy np spojrzeć ile osób jest nagradzanych przez prezydenta na rozdaniu nagród w TZNie. Jak jeszcze tam chodziłem to zawsze było nas najwięcej;)

DZIĘKI ja też słyszałem o gim 5 ,ale póżniej dowiedzałem się na forum że gim4
Master
z tego co wiem Gimnazjum nr 1 jest duzo bardziej spokojne , od Gimnazujum w bylej sp 33 i wiele dzieci z mydlic północnych chodzi do gimnazjum nr 1 niz do swojego rejonu na chopina
Kamil_
Spokojniejsze jest, to owszem, ale poziom równie marny smile2.gif
Sebastian22
A wg. mnie gimnazja to jak podstawówki - poziom ogólnie wyrównany, dopiero należy zastanowić się nad wyborem szkoły średniej, choć czasem ta najlepsza okazuje się że nie jet taka do końca....a co to jest poziom? Średnia ocen? Ocena wystawiona przez danego nauczyciela nie równa się ocenie wystawionej przez drugiego itp. itd. Gimnazjum to ogólnie cieżka sprawa - młodzież w tym wieku ma "najfajniejsze" pomysły taki wiek....
wojck
A ja polecam Gimnazjum nr 6 im ks kard. Stefana Wyszyńskiego. Jest ono w budynku ZSO2 (Szenwald).
Nauczyciele rewelacyjni, mają ogromny dystans do Siebie i liczą się z uczniem. Wyniki w nauce są dość dobre. Wszelkie info można znaleźć naStronie szkoły. Naprawdę polecam tę szkołę! Warto ;]
bombowiec
CYTAT(wojck @ śro, 18 lut 2009 - 23:29) *
A ja polecam Gimnazjum nr 6 im ks kard. Stefana Wyszyńskiego. Jest ono w budynku ZSO2 (Szenwald).
Nauczyciele rewelacyjni, mają ogromny dystans do Siebie i liczą się z uczniem. Wyniki w nauce są dość dobre. Wszelkie info można znaleźć naStronie szkoły. Naprawdę polecam tę szkołę! Warto ;]

Z tego co słyszałem jest tam dużo problemów wychowawczych,poziom przeciętny ,trudna młodzież z patologicznej dzielnicy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.