![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na meczu pojawią się kibice gości wiec dodatkowa mobilizacja. Młyn wiadomo gdzie -wracamy na górny sektor .Plakaty klubowe pewnie pojawią się niebawem ale ponadto w temacie plakaty jest wzór plaktu przygotowany przez ario , wiec xerujcie i rozwieszajcie tam gdzie sie zadeklarowaliscie !
Oby było nas ponad 40 osób.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A oto moja wersja:
Wyjazd już sam początek do DU... Wchodzimy na kaliską halę przylatuje członek z KK i spokojnie się wita. Krótka rozmowa i każdy do dzieła. Na naszym sektorze kilku niedysponowanych. W czasie przerw między setami członkowie Klubów Kibica wymieniają zdania, rozmawiają. Koniec meczu i KK D.G. zaczyna; "pierwsza liga, pierwsza liga Calisia". Wcale nie dziwi mnie reakcja kaliskiego KK z prośbą, może mało kulturalną o opuszczenie hali. Sam KK z D.G. sprowokował Kaliszan do słów które usłyszał "wypierdalać, wypierdalać". Atmosfera zrobiła się gorąca. Ochrona jak na każdej hali ma pracę, a nie przychodzi na mecz go sobie pooglądać i ich zadaniem jest niedopuszczenie do jakichkolwiek zamieszek na i w okolicach obiektu. Aby nie dopuścić do dziadostwa ochroniarze wyprowadzają nas z hali i proszą o wejście do autokaru. Część zajmuje miejsca inni (palacze) o dziwo po krótkiej z ochroną stoją przy busie i palą. Tylko jeden osobnik stojący około 1,5 metra ode mnie ma jakieś aluzje. I następuje prześmieszna scena: po mojej prawej stoi nastolatek, szczupły waga 50-60 kg, po lewej facet 30-40 latek na karku kawał chłopa waga 90-100 kg. Podziwiam tego starszego za spokój i opanowanie, bo młody będzie ustawki robił już nr telefonów chciał brać. Jak by go ten większy pierdolnął, to karetek nie wyjęty, a my może po załatwieniu wszystkich formalności jeszcze w niedzielę może opuścilibyśmy Kalisz. Podróż powrotna jaka była przemilczę. Tworzymy grupę, mamy takie same cele (chyba) więc każdy z obecnych ponosi odpowiedzialność za te wydarzenia. Wcale nie zdziwi mnie niechęć endriu i Zibara do organizowania czegokolwiek. Trochę pokory. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:25 |