![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na meczu pojawią się kibice gości wiec dodatkowa mobilizacja. Młyn wiadomo gdzie -wracamy na górny sektor .Plakaty klubowe pewnie pojawią się niebawem ale ponadto w temacie plakaty jest wzór plaktu przygotowany przez ario , wiec xerujcie i rozwieszajcie tam gdzie sie zadeklarowaliscie !
Oby było nas ponad 40 osób.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
CYTAT Trochę o dzisiejszym meczu... Kibiców z Dąbrowy miałam za fajnych ludzi, jak byliśmy u nich miło nas przywitali i zapraszali na kolejne mecze. Dziś jednak pokazali "klasę" nie potrafią po prostu przegrywać. Po meczu postanowiliśmy im podziękować za przyjazd i doping...ale oni nam się odpłacili w inny sposób. Widać swoje zachowanie wynieśli z boisk piłkarskich, doszły mnie również słuchu, że proponowali kiedyś kibicom z Mielca ustawkę :-/ Więcej pokory...bo to Wy byliście w tamtym roku beniaminkiem i to właśnie wy byliście w 1 lidze. 2 sezon w lsk a mają już wrogów i chyba szukają kolejnych :roll: Oczywiście nie chce uogólniać bo nie wszyscy tacy są. Pozdrowienia dla dwóch kolegów z Dąbrowy ;");-) CYTAT Byliśmy w Dąbrowie...to traktowano nas bardzo miło, rozmowy po meczu, zapraszali nas wszyscy ponownie itp. Więc tak samo chcieliśmy potraktować kibiców MKS-u. Po meczu krzyczeliśmy Dąbrowa Górnicza. Oni w podzięce "1 liga, 1 liga Calisia" :shock: Widać niektórzy nie potrafią przegrywać... Piszą o kibicach z DG, prawdę. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:28 |