![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 01 kwi 05 Nr użytkownika: 137 ![]() |
Witam! jestem nowym uzytkownikiem forum...
i chcialbym poruszyc temat zwiazany ze sportem i rekreacja:) od niedawna jestem posiadaczem nowych roleczek:) poniewaz zima sie skonczyla.. lodowisko w sosnowcu zamkniete.. wiec teraz czas na rolki.. i wlasnie tu zaczynaja sie schody... tak naprwde nie ma u nas w miejsce terenow dzioe mozna swobodnie pojezdzic na rolkach.. denerwuje mnie ze wszedzie.. kostka kostka kostka... wiem ze to ladnie wyglada.. ale czy wladze miasta nie pomyslaly.. zeby np w parku w centrum.. jednak zdecydowac sie na asfalt.. ?? jedynym miejscem jaki chyba mi zostanie to park zielona... ale pewnie i tam za jakis czas wyloza kostke.. i co zostaniem rolkowca? chyba jezdnie.. ale co na to policja:P jak macie jakies pomysly gdzie mozna posmigac to dajcie znac.. oraz jakie sa wasze opinie na ten temat:P na temat wszechobecnej kostki brukowej:) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Wspomniany przeze mnie skatepark w Sosnowcu bĘdzie kosztowaŁ miasto 270 tyŚ. zŁotych. Kwota caŁkiem nieduŻa, pewnie DG duzo wiĘcej wydaŁa na odszkodowania dla swoich byŁych pracownikÓw (DuŚ, GocyŁa, Piotrowski). Koszty obsŁugi procesowej tez pewnie by starczyŁy na jakĄŚ rampĘna rolkarzy.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |