![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
TEMAT WODA. CHYBA NAJŚMIESZNIEJSZY TEMAT W NASZYM MIEŚCIE. W DG ZAWSZE WODA JEST PRZEDMIOTEM ROZGRYWEK POLITYCZNYCH I DOSKONALE SIĘ NADAJE SIĘ DO SIANIA ZAMĘTU JAK Z TYM DOJAZDEM DO PARKU. CO O TYM MYŚLICIE. BO JA TYLKO WIECZNIE SŁYSZE O SUPER DROGIEJ WODZIE I PRZYJACIELACH LIPCZYKA Z NIEMIEC, TAJNYCH UMOWACH ITP. Z JEDNEJ STRONY DZIADEK WALCZY Z NIEMIECKIM PRZEDSIĘBIORSTWEM KTÓRE NAWET NIE MA PAKIETU WIĘKSZOŚCIOWEGO A Z DRUGIEJ STRONY SAM PODPISUJE SIE POD DECYZJA O PODWYŻCE CEN WODY I ŁATA BUDŻET SPRZEDAJĄC KOLEJNE AKCJE WODOCIĄGÓW. COS CHYBA TU ŚMIERDZI.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Stary... Sam do konca nie wiem jak to jest. przeczytalem kiedys taki artykul na lamach portalu www.dabrowa.naszemiasto.pl
Z niego wynikalo, ze do wodociagow wszedl jakis inwestor strategiczny z Niemiec i stad te klauzule o cenie wody i inwestycjach. Niestety nie jestem w stanie dokopac sie do tego artykulu, bo maja jakies dziwne archiwum (a artykul ten byl chyba przed wakacjami) Sorry. Moze ktos ma wtyke w UM i sie cos dowie... sam jestem ciekaw co i jak z tym problemem, bo podobno Talkowski mial cos tam renegocjowac ![]() A tak swoja droga to polecam ci rejestracje na forum. Niby nie ma z tego zadnych korzysci, ale jakos tak lepiej gawedzi sie wsrod zarejestrowanych uzytkownikow. tym bardziej Twoje opinie sa ciekawe, gdyz reprezentujesz calkiem inne spojrzenie na wladze DG niz reszta uzytkownikow (nie zgadzam sie z nimi, ale czytam z uwaga). Zapraszam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |