![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!
Na czwartkowy mecz w Pile spontanicznie zorganizowano wyjazd samochodzikiem. Pozostało jedno wolne miejsce w autku. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 16 mar 08 Skąd: Małachattan Nr użytkownika: 1,166 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gratulacje dla Gwiazdek. Wspaniała gra Dziewczyn, a bez tego Pilanki nie robiły by tylu błędów. To tyle o meczu, nie będę komentował wypowiedzi w stylu: "Bo Pilanki były zmęczone"
Doping świetny i gorąca atmosfera, hala naprawdę żyła. Fala z okrzykiem to była kulminacja. Oglądałem nagrany mecz i muszę przyznać, że zupełnie inny odbiór w TV, nawet doping był inny. Przydałby się telebim na hali, albo chociaż większy TV. Mam jeszcze pytanie o terminarz rozgrywek Pucharowych bo nigdzie nie mogę znaleźć, a warto by było dopingować na żywo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:25 |