IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> gdzie na rolki?
ajax_dg
post pią, 01 kwi 2005 - 14:23
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 137

Witam! jestem nowym uzytkownikiem forum...

i chcialbym poruszyc temat zwiazany ze sportem i rekreacja:)

od niedawna jestem posiadaczem nowych roleczek:) poniewaz zima sie skonczyla.. lodowisko w sosnowcu zamkniete.. wiec teraz czas na rolki.. i wlasnie tu zaczynaja sie schody... tak naprwde nie ma u nas w miejsce terenow dzioe mozna swobodnie pojezdzic na rolkach..

denerwuje mnie ze wszedzie.. kostka kostka kostka... wiem ze to ladnie wyglada.. ale czy wladze miasta nie pomyslaly.. zeby np w parku w centrum.. jednak zdecydowac sie na asfalt.. ??

jedynym miejscem jaki chyba mi zostanie to park zielona... ale pewnie i tam za jakis czas wyloza kostke.. i co zostaniem rolkowca? chyba jezdnie.. ale co na to policja:P

jak macie jakies pomysly gdzie mozna posmigac to dajcie znac.. oraz jakie sa wasze opinie na ten temat:P na temat wszechobecnej kostki brukowej:)

pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bzenek
post nie, 01 maj 2005 - 12:08
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 87

:)+-->
QUOTE(:))

Byla rampa w parku Hallera ale ludziom tam mieszkajacym przeszkadzal halas [/quote]

:shock: NiebywaŁe. To rolki haŁasowaŁy bardziej od setek samochodÓw i tramwajÓw na Sobieskiego ??? :shock:

Hmm... rolki i deskorolki wydajĄ mi siĘbyĆ sportem typowo miejskim i takie obiekty powinny powstawaĆ w centrach. To chyba taki element miejskiej kultury, ktÓry na staŁe wrÓsŁ juz w wielkie oŚrodki. Np. w Warszawie jeŻdŻĄ na Placu Zamkowym, a w Katowicach pod pomnikiem na OŚ. Padarewskiego i wszyscy z tym ŻyjĄ. Od tego sĄ wŁadze miejskie aby tŁumaczyc, edukowaĆ i godziĆ, a nie tylko podejmowaĆ jednostronnie sŁuszne decyzje.

No ale jak jest taki opÓr spoŁeczny to na poczĄtek moŻe byĆ na Zielonej. Nie ma problemu. Byle coŚ siĘw końcu ruszyŁo !!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
ajax_dg   gdzie na rolki?   pią, 01 kwi 2005 - 14:23
mary cha   witam! niestety ale nie bedziesz chyba mial wyjsc...   pią, 01 kwi 2005 - 15:16
ajax_dg   QUOTE(mary cha)co do kostki brukowej to moim zdani...   pią, 01 kwi 2005 - 15:44
:)   a ja mam juz dosc tego paskudnego jednego wzoru ko...   pią, 01 kwi 2005 - 16:44
bzenek   Z tego co siĘorientujĘto u wytwÓrcÓw kostki moŻna ...   pią, 01 kwi 2005 - 23:44
klocek   W parku Hallera kŁadĄ juz inny rodzaj kostki , prz...   sob, 02 kwi 2005 - 01:53
:)   a teraz gdzie na rower nie wiem jak mzona powaz...   wto, 05 kwi 2005 - 11:13
bzenek   :)+-->QUOTE(:))a teraz gdzie na rower nie wiem ...   pią, 15 kwi 2005 - 00:57
bzenek   Re: gdzie na rolki?   nie, 01 maj 2005 - 11:20
:)   Re: gdzie na rolki?   nie, 01 maj 2005 - 11:55
bzenek   Re: gdzie na rolki?   nie, 01 maj 2005 - 12:08
bzenek   Wspomniany przeze mnie skatepark w Sosnowcu bĘdzie...   pią, 06 maj 2005 - 19:00
egon   skatepark to jedno, a odpowiednio przygotowane par...   pon, 01 sie 2005 - 12:42
bzenek   QUOTE(egon)szkoda Że przy okazji remontu ukŁadu ko...   wto, 02 sie 2005 - 20:29

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:23
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza