![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
Nie wiem czy wy też pamiętacie okres kiedy jeździło się na ulice 3 Maja na zakupy, po ubrania, po buty, po praktycznie wszystko. Obecnie można jedynie wziąć kredyt na zakupy ale sklepów już nie ma. Zostały może dwa z eleganckimi ubraniami i drogeria. Szkoda, tym bardziej, że epidemia zaczęła się rozszerzać na ulice sąsiednie!! Sobieskiego też jest już bankowa. Może i dobrze bo mamy mozliwości wyboru, ale do którego banku wejść skoro ich tak dużo. Tym bardziej, że mam wrażenie iż większość to jedność. PKO wchłonęło niegdyś BPH z Resursy, a ostatnio znów widnieje baner BPHu czy korzystając z PKO znów jestem w BPH?? a może w GE skoro mieli się łączyć. O co tu chodzi. Proszę o namiary na naprawdę dobry bank który oprócz tego, że ma obsługę której zależy (nie to co w PKO...) to jeszcze da mi dobry kradyt oraz lokatę. Kredyt chcę na weselę a lokatę po nim ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
O tym juz dyskutowalismy na forum nie raz. To jest problem calej Polski i nie tylko, chociaz w naszych okolicach chyba nas to najbardziej dotknelo i nigdzie indziej w GOPie nie ma takiego zageszczenia bankow. Nikt nie jest w stanie placic tyle co one. Ratuja sie tylko najwieksi, jak Krakow i to z wiadomych powodow (turysci i mieszkancy, ktorych ilosc jest w stanie wypelniac bary, restauracje i kluby).
Trzeba rozbudowywac centrum, a jest na to bardzo duzo miejsca (obok DH Centrum, Kosciuszki w strone dworca, jak i w przeciwna, Defum, i wiele innych). Nie mowiac juz o wolnych terenach wzdluz Krolowej Jadwigi i Pilsudskiego na Redenie. Liczba bankow w Polsce jest ograniczona i nie beda otwierali po kilka oddzialow obok siebie. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:15 |