![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
czy może mi ktoś polecić dobre gimnazjum dla spokojnego i osiągającego bardzo dobre wyniki w nauce szosto klasisty na terenie dąbrowy i gołonoga
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobre gimnazjum? Dla mnie nie ma dobrego gimnazjum. Wszystkie moim zdaniem są na takim samym poziomie.
Choć słyszałem, że na Alejach jest podobno gimnazjum dla dobrych dzieciaków. Nie wiem czy to prawda ![]() Dopiero o liceach można dyskutować ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
Dobre gimnazjum? Dla mnie nie ma dobrego gimnazjum. Wszystkie moim zdaniem są na takim samym poziomie. Choć słyszałem, że na Alejach jest podobno gimnazjum dla dobrych dzieciaków. Nie wiem czy to prawda ![]() Dopiero o liceach można dyskutować ![]() DZIĘK JA TEŻ TAK SŁYSZAŁEM ALE CHCĘ SIĘ UPEWNIĆ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |