![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Dzięki za odpowiedź. Przechodzimy do polemiki.
Piszesz "No cóż... chcę niestety wam powiedzieć, że nie jesteśmy po to, aby organizować imprezki, budować skateparki itp.... " Mam nadzieję, że jedynie przestawiło Ci się położenie wyrazu niestety i nie ma to zdanie takiego znaczenia jak ma je teraz. Ale do rzeczy. Rozumiem doskonale, że Rada nie jest od budowy skateparków bo od tego są firmy budowlane. Może jednak zbyt dosłownie pojmujesz wyraz budowa, bo jak się to niebudowanie ma do Waszego Statutu. >>2. inicjowanie działań dotyczacych życia młodych ludzi w mieście, a w szczególności w zakresie nauki, kultury i sportu<< A skoro już jesteśmy przy sporcie, to czekam dalej na odpowiedź w kwestii ścieżek rowerowych. Nie chcę żebyście je zbudowali, to zrobi zapewne Rogbud, chcę żebyście zainicjowali ich powstanie. Piszesz >>IV/V 2003 sondaż w szkołach co młodzież chciałaby zmienic w miescie - wyniki 90% ankietowanych twierdzi, że w DG jest za mało knajp i barów (niestety to nie leży w granicach działania MRM) <<Migneła mi przez chwilę Trybuna Ludu przed oczami. Nie znam treści ankiety, nie znamy próby ale wiem, że 90 % młodziezy chciałoby sie po knajpach szwendać. Jeśeli dasz mi do wyboru knajpkę i festiwal karaoke, to jasne że wybiorę tą pierwszą. No ale problem macie z głowy, nie jesteście od budowania knajpek. Bo przecież to, że 90 % ! (wg was) młodzieży chce knajpek i barów to nie jest problem. Stąd zapewne efekt >>- I - III 2004 realizacja nieudanego (niestety) projektu stowrzenia czegoś w stylu Młodzieżowego Centrum Badania Opinii Publicznej << To na tyle. Pozdrawiam i miłego dnia zyczę. olo[/b] Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:50 |