![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wielu już zastanawiało się gdzie tu oddać swój zepsuty samochód, żeby było tanio szybko i profesjonalnie
![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze co Wam naprawiali, żeby wszystko było jasne ![]() Ten post edytował piotrMDC nie, 28 wrz 2008 - 04:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 08 cze 08 Nr użytkownika: 1,328 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja skorzystam z tematu i poprosze o pomoc.
mam problem z autem (diesel) dokładnie problem z silnikiem, potrzebuje zrobic diagnoze a pozniej ewentualnie brac sie za naprawe. jednak wszedzie gdzie pytam słysze ze zajmuja sie benzyniakami a diesel... niestety! nie wiecie gdzie zajmuja sie silnikiem w dieselach? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 09 sty 09 Nr użytkownika: 3,114 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja skorzystam z tematu i poprosze o pomoc. mam problem z autem (diesel) dokładnie problem z silnikiem, potrzebuje zrobic diagnoze a pozniej ewentualnie brac sie za naprawe. jednak wszedzie gdzie pytam słysze ze zajmuja sie benzyniakami a diesel... niestety! nie wiecie gdzie zajmuja sie silnikiem w dieselach? Proponuje mechanika na "9tym" w kierunku Łęknic jakbyś jechał od strony centrum DG. Za "Perfect Service" skręcasz w prawo na wiadukt a później w prawo i po oprawej stronie będzie szyld na domu .tam jest koleś który specjalizuje sie tylko w Dieselach. Sam mam i tam oddawałem. Szybko sprawnie i solidnie. Z ogólnych mechaników polecam tez warsztat na Tworzniu w blaszaku. Bardzo kompetentni. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |