![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Miła koleżanko, wprawdzie znowu mi odbiło i poszedłem do szkoły, ale szkołę o której Ty myslisz skończyłem ponad 22 l. temu. Zapytam jeszcze raz bo nie zrozumiałaś pytania (jak w szkole, nieprawda?) Może trochę inaczej. Czy Wasze zebrania, Wasze, nazwijmy to, obrady mają jakikolwiek wpływ na decyzje Rady Miejskiej? Czy jesteście jedynie parawanikiem za którym pomalutku struga się korytko? Zachęć mnie, czy raczej mojego syna, żeby Was odwiedził. Napisz nam na forum; zrobiliśmy to, to i to. Mieliśmy wpływ na to czy na tamto. Na razie lejesz wodę.
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 21:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:42 |