![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A co ma:
CYTAT Geant miał być hipermarketem w Pogorii, a właściciel Reala (Metro AG) przejeło sklep na etapie budowy i nie mógł sam zaprojektować jego powierzchni. do rzeczy? Przecież to developer projektuje... Real od początku miał być takim dodatkiem. To nie miał być duży hipermarket czy coś... Główną rolę raczej mają odgrywać sklepy na pasażu, a Real jako dodatek z asortymentem spożywczym i tekstylnym/chemicznym. Dzisiaj przeszedłem się do CH Pogoria i muszę powiedzieć, że mało ludzi. Nie wiem dlaczego, ale podobało mi się to. Taki jakiś klimat spokojny był. Bez tłoku etc. Ale za to sklepy mniej zarabiają :/. W Realu ludzi było nawet, nawet. W Empiku nawet nie wiem, a w Mc'u i KFC bez kolejek; -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:38 |