![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
@vacu trafnie określił pewne aspekty ale ja bym chciał poruszyć jeszcze jedną sprawę-jakość obsługi w butikach.jest na żenująco niskim poziomie,bo:
-brak zainteresowania klientem,ogólna niechęć do wykonywanych obowiązków-nie wymagam aby noszono mnie na rękach,np.ExiSport-panowie zajęci byli grą w piłkę i w d..pie mnie mieli,Scotch&Soda,H&M-spędziłęm tam po ok. 10 min.,przymierzałem ciuchy i nikt do mnie nie podszedł,dodam że było to ponad tydzień temu o godzinie 13 więc ruch był znikomy -brak wiedzy u sprzedawców-smutne ale wygląda to tak jakby wzięli ich z łapanki na ulicy tylko po to aby robili dobre wrażenie -dalej pokutuje u nas przekonanie że jeśli jesteś w adidasach,jeansach i bluzie to napewno nic nie kupisz w sklepie z drogimi koszulami,garniturami czy ogólnie ciuchami,i przyszedłeś tylko się poślinić na ich widok lub co gorsza ukraść coś |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
brak wiedzy u sprzedawców-smutne ale wygląda to tak jakby wzięli ich z łapanki na ulicy tylko po to aby robili dobre wrażenie Ale to już od dawna wiadomo, że coś chcesz kupić lub zrobić to musisz się sam na tym znać. brak zainteresowania klientem Dla mnie to rewelacja. Nic mnie tak nie zniechęca do zakupów jak nachalne stanie nad głową. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:35 |