![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Gwardia Wrocław
data: 12.12.2008 godzina: 18:00 transmisja: Polsat Sport Zbliżamy się powolutku do meczu. Zachęcam do drukowania PLAKATÓW i przyklejania gdzie się da ![]() edit: Robię specjalny plakat na ten mecz. Co z tego wyjdzie, nie wiem ![]() Ten post edytował ario pon, 08 gru 2008 - 19:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem tak..jeśli chodzi o klub kibica i organizacje oprawy to naprawdę robiło to ogromnie dobre wrażenie, te biało niebieskie wstęgi były świetne, pomysł ze sreberkami również. Myślę że fajnie by było gdybyśmy zrobili coś podobnego jak kibice bielska, kiedy jedna strona krzyczała "Bielsko" a druga "Biała" to również było bardzo fajne.
Co do samego meczu, to myślę że zespół zagrał bardzo dobrze. Ciekawa była gra naszych, jak to ktoś określił dwóch wierz Strządała-Liniarska, niestety mimo swojego wzrostu dziewczyny mają ciągle problemy z ustawieniem poprawnego bloku. Magda Śliwa rozegrała na pewno jeden z lepszych meczy w tym sezonie, szybko rozprowadzała piłkę i rywalki często się gubiły. Widać pewną konsekwencję w postawie trenera Kawki, kiedy zespołowi nie szło nie robił żadnych pochopnych zmian, daje się zauważyć że wierzy w dziewczyny. Co mnie osobiście najbardziej cieszy to fakt że nasze dziewczyny nareszcie wkładają cała swoją siłę w atak, w pierwszym meczu wszystko było strasznie "flegmatyczne" i powolne, tym razem gra w ataku wyglądała tak jak powinna mocne, szybkie zbicia i piłka wbijana ostro w parkiet. Ewelina Sieczka też zagrała bardzo dobre spotkanie, odblokowała się i pokazała na co ją stać. Ogólnie gra naszych dziewczyn mogła się podobać, szkoda tylko że teraz trzeba tak długo czekać na kolejne spotkanie na naszej hali... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:14 |