![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Gwardia Wrocław
data: 12.12.2008 godzina: 18:00 transmisja: Polsat Sport Zbliżamy się powolutku do meczu. Zachęcam do drukowania PLAKATÓW i przyklejania gdzie się da ![]() edit: Robię specjalny plakat na ten mecz. Co z tego wyjdzie, nie wiem ![]() Ten post edytował ario pon, 08 gru 2008 - 19:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem tak. Mecz świetny, Sieka chyba wreszcie złapała formę. Szkoda tylko 2 seta, bo i jego mogliśmy spokojnie wygrać. No ale nic. I tak mamy zwycięstwo za 3 punkty, to cieszy
![]() Co do dopingu, oprawy...Jak dla mnie poezja. Doping b. dobry, momentami świetny. Oprawa genialna. W końcówkach seta, gdy wszyscy podnosili sreberka można było usiąść z wrażenia. Ciekawe, jak to wyglądało w tv... Dziękuję Panowie za kolejny wspaniały mecz, pełen emocji! PS. Szatnia powinna być obowiązkowa. Nic mnie tak nie wkurza, jak widzę ludzi na szufladach z kurtkami. I jest tak. 2 osoby, krzesło z kurtkami, 3 osoby, krzesło z kurtkami, 2 osoby, krzesło z kurtkami... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |